miercuri, 12 septembrie 2012

Lansarea celei de a tre-a campanii de voluntariat



Asociaţia Glasul Romilor Pro Europa anunţă lansarea celei de-a trei-a campanii de voluntariat cu tema "Promovarea voluntariatului in activitatile dedicate integrarii pe piata muncii a persoanelor supuse riscului de excluziune sociala; Identificarea si crearea solutiilor care sa incurajeze comunitatile locale si angajatorii sa se implice in activitati comune in scopul combaterii marginalizarii si efectelor acesteia"

Campania se desfăşoară în Municipiul Alexandria în perioada septembrie 2012 - noiembrie 2012 şi urmăreşte promovarea voluntariatului în activităţile dedicate integrării pe piaţa muncii a persoanelor supuse riscului de excluziune socială, respectiv atragerea şi implicarea de noi voluntari în cadrul Centrului de Incluziune Socială Bucureşti.

Persoanelor interesate li se oferă posibilitatea realizării perioadei de practică pentru anul universitar 2012-2013 .

Voluntarii selectaţi pe termen lung vor beneficia şi de cursuri de formare profesională gratuite. Domeniile de voluntariat propuse în cadrul Centrului de Incluziune Socială sunt: îngrijire copii(supraveghere şi derularea de activităţi interactive), servicii de consiliere socială, consiliere în carieră şi orientare profesională, consiliere psihologică.

Proiectul „Centrele de Incluziune Socială - oportunitate pentru facilitarea participării pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile" este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale", Domeniul Major de Intervenţie 6.2. „Îmbunătăţirea accesului şi participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii".

Contact:
Str. Bucuresti Nr. 60, Bloc 804, Sc.C, Ap.82, Alexandria, Teleorman


Investeşte în oameni !
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor
Umane 2007-2013




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu